Improvisatietheater 'Beperkt Houdbaar' in Wadway

22-10-2019

HOORNGIDS | Nederlands Kampioen Improvisatietheater de groep ‘Beperkt Houdbaar’ komt op zaterdag 2 november naar theaterkerk Wadway.

Er zijn klamme handjes, gierende zenuwen, een rode loper en een verwachtingsvolle zaal. Kortom; het is tijd voor De Première. Het begint om 20.30 uur. Alle info en reserveren zie je hier: www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl)

Voor de meeste artiesten is het een nachtmerrie, voor improvisatieduo ’Beperkt Houdbaar’ een droom. Stefan Hendrikx en Andries Tunru gaan dit seizoen iedere avond in première. Zij improviseren elke avond een splinternieuwe voorstelling. Sterker nog, bij aanvang weten ze niet eens waar de show over zal gaan...

En geen zorgen, u hoeft niet mee te spelen: laat dat maar aan Stefan en Andries over. Van hilarische sketches en acrobatische hoogstandjes tot volledig geïmproviseerde musicalnummers. Messcherp, muzikaal en vooral ongelofelijk grappig: het wordt gegarandeerd een heerlijk onvoorspelbare avond!

-Beperkt Houdbaar - De premiere - VIERKANT - Copyright Jaap Joris Vens -Beperkt Houdbaar - De premiere - VIERKANT - Copyright Jaap Joris Vens