Tips van Sepehr Maghsoudi voor een modieus en muzikaal herfstweekend (Video)

Waarom je als mode- en muzieklover dit weekend in Hoorn wil zijn

HOORNGIDS | Modeontwerper Sepehr Maghsoudi die nu 20 sprookjesachtige collecties op zijn naam heeft staan, heet jou dit weekend welkom in zijn hometown Hoorn. Lees hier zijn tips voor een modieus en muzikaal herfstweekend. De sympathieke designer glundert: ”Hoorn is mijn stad en daar ben ik trots op!” 

”Dit weekend is je laatste kans voor een bezoek aan mijn Fashion Expo in hartje Hoorn. Hier heb ik een selectie van 20 koningsparen én mijn nieuwste kunstinstallatie Atmosphere tentoongesteld. Ik voel me vereerd dat ruim 5.000 bezoekers van over de hele wereld de tentoonstelling ‘From Thread to Gold’ in Pop Up Museum Expoost op Roode Steen 15 enthousiast hebben ontvangen. We sluiten de expo zondag 27 oktober muzikaal af met harpiste Luna van13.00 tot 17.00 uur”, aldus Sepehr Maghsoudi. Zie hierboven de video van de Fashion Expo. 

Voor muziekliefhebbers biedt het Kamermuziekfestival van vrijdag 25 t/m zondag 27 oktober concerten in diverse historische panden die Hoorn rijk is.

Op zondag 27 oktober zijn er tijdens Popronde Hoorn 41 optredens, verspreid over 17 locaties, en dat alles gratis te bewonderen (14.00-23.00 uur).

Tijdens Superkoopzondag kan een bezoek aan het atelier / conceptstore van Maghsoudi op Muntstraat 7 niet ontbreken. Wip ook binnen bij Bryant aan het Kleine Noord. Deze modebeleving doet niets onder aan shoppen op de PC Hooftstraat.

Even mode en muziekmoe? Maghsoudi lacht: ”Bezoek dan Carlo & Irene in het Museum van de 20-ste eeuw en bekijk in de haven gelijk de Bontekoe-race; hét zeilevenement voor traditionele zeilschepen.”

Ben je uitgewaaid, dan waai je tot slot nog aan bij een Halloween party. Eventueel in een little black dress of skully Tee van Sepehr Maghsoudi.

The Atmosphere Sepehr Maghsoudi The Atmosphere Sepehr Maghsoudi
Kunst Sepehr Magsoudi Kunst Sepehr Magsoudi