Westfries Ondernemersgala 2020: wie nomineert u dit jaar?

23-10-2019

HOORNGIDS | Donderdag 17 oktober stond in het teken van de perspresentatie van het Westfries Ondernemersgala 2020. Colin van der Laan, voorzitter van het bestuur, maakte naast de sprekers ook het programma van de avond bekend. Daarnaast werd tijdens deze bijeenkomst ook nog eens benoemd waarom het Westfries Ondernemersgala ooit in het leven is geroepen. Het gala is er om Westfriesland te laten zien wat er in de omgeving speelt en om een hecht saamhorigheidsgevoel te creëren onder de ondernemers in de regio. In de afgelopen decennia is het gala uitgegroeid tot het meest toonaangevende netwerkevent boven het Noordzeekanaal.

Wie nomineert u dit jaar?
Wie verdient volgens u één van de prestigieuze ondernemersprijzen? Wie volgt Van der Linden van Sprankhuizen op als winnaar van de Rabobank West-Friesland Méér Prijs, Sense Keukens als winnaar van de WBG Runner Up prijs en wie wordt dit jaar de winnaar van de Van der Valk Publieksprijs? Donderdagavond 13 februari 2020 worden vanaf 20:00 uur de winnaars bekendgemaakt en u kunt vanaf nu uw favoriete bedrijven nomineren op www.wfgala.nl. Nomineer voor 30 november het bedrijf van uw keuze. U kunt kiezen uit de volgende categorieën:
- De Rabobank West-Friesland Méér Prijs voor de bedrijven die langer dan 10 jaar bestaan
- De Van der Valk Publieksprijs voor ieder willekeurig (online of offline) bedrijf
- De Westfriese Bedrijvengroep Runner Up Prijs voor ondernemingen die nog geen 10 jaar bestaan.

Kaarten
Kaarten voor dit fantastische gala kunt u vanaf heden bestellen via www.wfgala.nl. Naast het bijwonen van het gala is het ook mogelijk om vooraf te genieten van een prachtig diner. Dit diner is in samenwerking met Van der Valk Hotel Hoorn samengesteld door Ted Culinair. Ook voor het diner zijn kaarten te verkrijgen op de website van het Westfries Ondernemersgala.

Programma
Het programma voor het Westfries Ondernemersgala 2020 weerspiegelt de combinatie van factoren die nodig zijn om een bedrijf succesvol te maken en te houden. Mireille Kaptein, algemeen directeur van zuivelbedrijf Kaptein in Heiloo en tevens Zakenvrouw van het Jaar 2019 zal haar ervaringen en ambities met u delen en cabaretier Najib Amhali zal de zaal vullen met veel gelach. ”Why tell me why” zangeres Anita Meyer zal de avond afsluiten met een spetterend eindoptreden. De presentatie zal in handen zijn van Chris Wobben. Kortom, alle ingrediënten zijn in huis om er een onvergetelijke avond van te maken.

WFGala 2019 WFGala 2019
WFGala 2020 WFGala 2020
WFgala Colin van der Laan WFgala Colin van der Laan