Goud voor Oud in Het Huis Verloren

28-10-2019

HOORNGIDS | Op maandag 4 november a.s organiseert Franklin Bieri in samenwerking met Het Huis Verloren aan de Kerkstraat 10 B in Hoorn een middag met muziek en dans. De middag krijgt de naam ’Goud voor Oud’ mee. De organisator van de middagen ’Acara Adoe Adoe’, met een Indisch tintje, is door veel bezoekers benaderd door meerdere deelnemers om meer bijeenkomsten te organiseren. Men vindt het gezellig en ziet weer eens andere en ook bekende mensen. Verder is er de sociale functie die zorgt voor onderlinge contacten.

De leegte die is ontstaan door het wegvallen van de Acara’s kan opgevuld worden door contactmiddagen te organiseren op de eerste maandagmiddag van de maand in Het Huis Verloren. Helaas zonder band en zonder Indische versnaperingen maar met andere hapjes en drank. De middag is ’Goud voor Oud’ genoemd. Als u er een toepasselijker naam voor kunt verzinnen, graag.

Het is wenselijk dat u zich vooraf aanmeldt als u wilt komen in verband met de beschikbare ruimte in Het Huis Verloren.

Aanmelden kan via e-mail: george_b@zonnet.nl (mailto:george_b@zonnet.nl) met als onderwerp ’ïk kom’.

Indien u zich niet kunt aanmelden via e-mail, bent u ook zonder aanmelding van harte welkom. U moet zich wel realiseren dat er mogelijk geen zitplaats voor u gereserveerd kan worden. De toegang is vrij.

Het huis verloren Het huis verloren

Reacties
Reactie: (Nieuwbuurt)
29-10-2019, 13:13
Goudvooroud