Bewonersoverleg Kersenboogerd 13 november

Fysiotherapeut Maaike Stumpel van de Omring is te gast

HOORNGIDS | Bewoners van de Kersenboogerd zijn op woensdag 13 november van harte welkom op het BOK, het Bewoners/Buurten Overleg Kersenboogerd. Het overleg vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur in het wijkcentrum aan de Brederodegracht 2. Er zal informatie worden uitgewisseld over vaste punten zoals buurtnieuws en informatie over actuele zaken. Daarnaast zijn er deze keer enkele gasten.

Beter in balans
Hoofdonderwerp van deze avond is ’Beter in balans: blijf in beweging en voorkom het risico op vallen’. Fysiotherapeut Maaike Stumpel van de Omring vertelt waarom het belangrijk is om goed in balans te blijven. Vooral voor ouderen en kwetsbare mensen is het goed om te weten wat de risico’s zijn als je fysiek niet in balans bent of te weinig beweegt. Op welke manier kun je die risico’s voorkomen? Maaike geeft ook een kleine demonstratie voor en met de bezoekers van dit bewonersoverleg. Tenslotte geeft ze tips voor meer en goed bewegen. 
Na afloop is er gelegenheid om na te praten, onder genot van een gratis drankje.

Wijkcentrum Kersenboogerd bevindt zich aan de Brederodegracht 2.  De koffie en thee staan klaar, zaal open om 19.50 uur.

Wijkcentrum Kersenboogerd Wijkcentrum Kersenboogerd