Stadgenoten gaan gezellig dineren bij Hoornse thuiskoks

'Ontmoeten aan tafel' van 16 t/m 31 december

HOORNGIDS | Hou je van koken en gezellig eten? Dan opgelet! Open als thuiskok in de kerstperiode je eigen thuisrestaurant. ’Ontmoeten aan tafel’, voorheen genoemd ’Glouwe Bai de Buren’ kan dit jaar in de periode van 16 t/m 31 december.

Het idee

Stadsgenoten ontmoeten tijdens een ongedwongen kosteloos etentje in de kerstperiode. Eten verbindt, zeker als het bij mensen thuis gebeurt, in je eigen buurt. Ontmoeten aan tafel is daarom bij uitstek het initiatief dat mensen samenbrengt. Wat is er nou leuker dan mensen uit de buurt te ontmoeten rond een gezellig gedekte tafel? Samen genieten van eten dat met liefde is bereid door een gastvrije stadsgenoot? Meedoen? Aanmelden kan op vooreenmooiestad/ontmoeten (https://vooreenmooiestad.nl/projects/ontmoeten-aan-tafel/). Gasten kunnen zich vanaf 18 november op dezelfde site opgeven voor deelname aan een diner bij iemand thuis. 

Thuiskoks ontvangen een bescheiden tegemoetkoming zoals een cadeaubon van een supermarkt en leuke producten van Hoornse ondernemers in een goodiebag. In november wordt een bijeenkomst georganiseerd voor alle thuiskoks.

Herberg Hoorn

Ontmoeten aan tafel is één van de activiteiten die georganiseerd wordt vanuit stichting Herberg Hoorn via de stadscommunity ‘Voor een mooie stad’. In december organiseert en bundelt de stichting allerlei activiteiten in de stad, die samen bijdragen aan een gevoel van verbondenheid rond het thema ‘Stad van Ontmoeting’.

Foto is aangeleverd

Ontmoeten aan tafel - aangeleverde foto Ontmoeten aan tafel - aangeleverde foto