WerkSaam behaalt voedselveiligheidscertificaat FSSC 22000

04-11-2019

HOORNGIDS | WerkSaam heeft onlangs het voedselveiligheidscertificaat FSSC 22000 behaald. Dit is een internationaal erkend certificaat. Hiermee laten we zien dat we in staat zijn voedselveiligheidsgevaren te herkennen en te borgen.

De FSSC 22000 is ontwikkeld door de stichting certificatie voedselveiligheid. Deze standaard is revolutionair binnen de voedingsmiddelenindustrie, omdat dit de eerste standaard voor de voedingsmiddelenindustrie is die wereldwijd geaccepteerd wordt. Het is geschreven in een gemeenschappelijke taal, zodat de communicatie binnen de totale keten verbeterd is.

Trots
John de Wagt: “We zijn heel trots op het behalen van dit certificaat. Dit is in onze ogen de beste maatgever voor het toezien op de kwaliteit van voedselveiligheid. We waren hiervoor ISO22000 gecertificeerd. Dat was een goede eerste stap, maar we wilden onze kwaliteit nog verder verhogen. Dat is met FSSC 22000 gelukt. Dit keurmerk richt zich echt op de belangrijkste onderdelen en is af te stemmen op onze eisen en die van onze klanten.”

Over WerkSaam Westfriesland
WerkSaam Westfriesland helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar werk. Dit zijn mensen die geen baan hebben en zonder hulp ook moeilijk een baan vinden. WerkSaam werkt voor de inwoners van de zeven Westfriese gemeenten. Het talent van de werkzoekende en de wens van de werkgever is voor WerkSaam het belangrijkste. Zij helpen bij de zoektocht naar een baan. Bij bedrijven, overheden of in het eigen leer-werkbedrijf van WerkSaam. Is werk nog een brug te ver? Dan ontvangen inwoners een uitkering. WerkSaam gelooft dat iedereen recht heeft op werk. Of iemand nu hoog- of laagopgeleid is. En of iemand een arbeidsbeperking heeft, of niet. Samen bijdragen aan een WerkSaam Westfriesland. Meer informatie over WerkSaam vindt u op www.werksaamwf.nl (http://www.werksaamwf.nl).

WerkSaam exterieur WerkSaam exterieur