Voorlichtingsavond ziekte van Parkinson

06-11-2019

HOORNGIDS | Het Dijklander Ziekenhuis verzorgt op dinsdagavond 19 november samen met de Parkinson Vereniging een informatieavond. De avond is bedoeld voor mensen met Parkinson en hun partners, familieleden en mantelzorgers.

 

Tijdens de avond spreekt Menke Baller, specialist ouderengeneeskunde bij Geriant over het thema Parkinson: denken en doen. Daarnaast geeft Nienke Dekkinga, consulent seksuele gezondheid een presentatie over Parkinson en intimiteit.  
De voorlichtingsavond wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn. Het inhoudelijke gedeelte start om 19.00 uur en wordt om 20.30 uur afgesloten. De zaal is geopend vanaf 18.30 uur.

De toegang bedraagt 2 euro p.p. ten bate van het Parkinson Café Hoorn (West-Friesland). Dat kunt u voorafgaand aan de bijeenkomst contant voldoen.

 

Aanmelden

Wilt u erbij zijn op 19 november? U bent van harte welkom! U kunt zich aanmelden door vóór 16 november een e-mail te sturen naar patientenservicepunt@dijklander.nl (mailto:patientenservicepunt@dijklander.nl) of te bellen via 0229-257613. Het ziekenhuis hoort graag met hoeveel personen u komt. 

Dijklander Ziekenhuis Dijklander Ziekenhuis