Boer Heiwerken voltooit werk Siriusstraat

06-11-2019

HOORNGIDS | In een tijdbestek van twee weken is de tweemansploeg van Boer Heiwerken er in geslaagd om voor de voorlopig laatste twee flats het heiwerk te voltooien.  Op de van hen bekende werkwijze ’niet kreunen maar dreunen’ hebben de onverstoorbare mannen de heipalen van 18 meter de grond ingewerkt, waarna een volgend team kan beginnen aan de voorbereidingen voor de fundering.

Stado Betonbouw is inmiddels volop bezig met de afrondende werkzaamheden voor de eerste flat en de funderingen voor zowel flat twee als drie. Nadat Boer Heiwerken op vrijdag 6 november zal zijn vertrokken zullen ook voor de laatste flat de voorbereidende werkzaamheden een aanvang kunnen nemen. 

Eerste flat vordert
In de eerste flat is het een komen en gaan van bedrijven. Het laden en lossen van de materialen wordt in hoog tempo uitgevoerd door de aanwezige bouwkranen. De beglazing wordt op alle niveaus aangebracht, hetgeen de uit te voeren werkzaamheden binnen de flats een stuk aangenamer maakt voor de loodgieters, elektriciens, installateurs en andere specialisten. 
De activiteiten aan de Siriusstraat verlopen geheel volgens planning. Dat betekent dat medio 2020 de eerste woningen zullen worden opgeleverd.

Boer Heiwerken 6 november 2019 overzicht Boer Heiwerken 6 november 2019 overzicht

Reacties
Reactie: (Redactie HoornGigds)
13-11-2019, 19:25
Dat heeft een reden, Sandra Fossen. Bij Slokker ontbreekt de geringste vorm van bereidwilligheid om informatie te verkrijgen. De uitvoerder ter plaatse verwees ons naar de afdeling Communicatie in Houten. En daar verwees men ons uiteraard weer naar de uitvoerder. Zodra er weer info komt van Slokker zullen we daar aandacht aan besteden.

Reactie: (hans hoornsman)
13-11-2019, 16:17
Waarschijnlijk dus geen persbericht geweest van de hoofdaannemer. Maar is Sandra wellicht een pr-functionaris van Slokker?

Reactie: (Sandra Fossen)
13-11-2019, 15:37
Het verbaast mij dat in jullie artikeltjes over de Sirusstraat nergens de hoofdaannemer Slokker Bouwgroep noemen, onder wiens auspiciën en vernatwoordelijkheid alle werkzaamheden worden uitgevoerd!!!