Gouden Eeuw Fotoshoot in Expoost

07-11-2019

HOORNGIDS | Op zondag 17 november kunt u bij pop-up Museum Expoost aan de Roode Steen in Hoorn uw portret laten maken door de bekende portretfotograaf Kenneth Stamp. De kosten bedragen slechts 10 euro per (gezins-)portret en de opbrengst komt geheel ten goede aan het museum. Mede hierdoor hoopt Expoost ook komend jaar weer mooie, gratis toegankelijke exposities te kunnen verzorgen. 

Kenneth Stamp is een van de fotografen die t/m 8 december exposeert in Expoost. Hij kwam op het gouden idee om de prachtige ruimte van Expoost eenmalig te gebruiken als historische achtergrond voor een portret van u en/of uw kind(eren). En dat in de stijl van de Gouden Eeuw. Alhoewel: verkleden is natuurlijk niet verplicht, en de kinderen mogen ook als prins of prinses op de foto gaan.
U kunt zich opgeven voor de fotoshoot via info@hoornkunstencultuur.nl (mailto:info@hoornkunstencultuur.nl) of telefonisch: 0651464530. Wacht niet te lang met inschrijven want vol = vol. Betaling dient contant te geschieden op de dag zelf. 

Huidige expositie 
13 Noord-Hollandse fotografen exposeren nog tot en met 8 december bij Expoost. Zij beheersen meerdere disciplines maar hebben natuurlijk ook hun voorkeuren en specialismen. Wat vooral opvalt bij het zien van het zeer diverse werk is de aandacht voor het onderwerp dat uit iedere foto spreekt. De zorg, het geduld en de liefde voor het vak, dat is wat deze fotografen bindt. 
De deelnemende fotografen zijn: Hans Albers, Madelon Dielen, Wessel van der Haar, Armando Jongejan, Rianne Noordegraaf, Kenneth Stamp, Ben de Vos, Duco de Vries, en van fotografencollectief Studio 133: Marieke Hoogland, Jos Konijn, Erik de Kuijper, Jeroen Otto en Dime Spijkerman.
De lommerrijke tuin van Expoost is gehuld in herfsttinten waarin de beeldhouwwerken van Gerard Höweler en Ton Kalle nog mooier tot hun recht komen. Deze werken zijn ook nog t/m 8 december te bewonderen.  
Expoost aan de Roode Steen 15 in Hoorn is geopend op woensdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur. Entree is gratis. Zie ook www.expoost.nl (http://www.expoost.nl) 

Foto’s: ©Kenneth Stamp

Foto's Kenneth Stamp Foto's Kenneth Stamp