'Geen tijdelijke, maar definitieve aansluiting op de fietstunnel'

Motie aangekondigd door Fractie Tonnaer gesteund door VVD, CDA, GroenLinks en Sociaal Hoorn

HOORNGIDS | Op 6 november heeft het college van B&W antwoord gegeven op de vragen die gesteld zijn door Fractie Tonnaer over aanleg van de fietsroute naar de fietstunnel gelegen tussen Bangert-Oosterpolder en bedrijventerrein Zevenhuis.

Uit de beantwoording door het college blijkt dat de aanleg van een definitieve aansluiting is vertraagt en daarom overweegt een tijdelijke aansluiting op de fietstunnel te realiseren. Deze tijdelijke aansluiting is blijkbaar wenselijk vanwege de opening van een Multi Traffic Point en een aantal horecabedrijven op het Zevenhuis. Fractie Tonnaer vindt dat voor de aansluiting op de fietstunnel buurt- en wijkbewoners van Bangert-Oosterpolder betrokken moeten worden.

Omdat de aanleg van een tijdelijke aansluiting niet urgent is zal op initiatief van Fractie Tonnaer samen met de fracties van VVD, CDA, Groen Links en Sociaal Hoorn met een motie het college van B&W worden gevraagd geen tijdelijke maar een definitieve aansluiting op de fietstunnel te ontwerpen en een raadsvoorstel daarvoor voor te leggen aan de gemeenteraad.

Deze motie wordt tijdens de raadsvergadering van 12 november 2019 in stemming gebracht.

Fietstunnel B&O vanaf B&O Fietstunnel B&O vanaf B&O
Partijen die de motie ondersteunen Partijen die de motie ondersteunen