Kookworkshop voor kinderen in Witte Schuur 

14-11-2019

HOORNGIDS | Op vrijdag 29 november wordt er een kookworkshop voor kinderen georganiseerd in De Witte Schuur te Enkhuizen. Lekker kokkerellen, wassen, snijden, in de pan roeren om zo een heerlijk gerecht op je bord te krijgen. Lekker en gezond. 

Tijdens de workshop wordt een gezonde snack gemaakt, te weten falafel. Deze heerlijke vegetarische falafel zal worden gemaakt van zoete aardappel, kruiden en kikkererwten. Een echte snack uit de Mediterraanse keuken. De deelnemende kinderen gaan leren hoe gemakkelijk en leuk het is om ze te maken. 

Smullen
Aan het einde van de workshop wordt het uiteraard smullen. Ben je in de leeftijd van 9 tot 12 jaar dan is deze workshop voor jou. De start is om 15.30 uur en het zal duren tot ongeveer 17.00 uur. De kosten bedragen € 10, - (liefst contant en gepast). Er is plaats voor maximaal 12 kinderen. Geef je snel op, want vol=vol. 
Mailen kan naar info@mec-dewitteschuur.nl (mailto:info@mec-dewitteschuur.nl) of bel 0228-320310. Het adres van De Witte Schuur is Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. 

Foto: gezonde snack: falafel

Falafel Falafel