Drukbezocht Ondernemersontbijt met Mathijs Bouman

15-11-2019

HOORNGIDS | In hotel Van der Valk in Hoorn was Mathijs Bouman vrijdag 15 november in alle vroegte te gast bij het door de gemeente Hoorn georganiseerde Ondernemersontbijt. Bouman, woonachtig in Westfriesland en bekend als econoom en journalist, gaf een inspirerende lezing voor de honderden opgekomen ondernemers uit de regio. 

Net als in voorgaande jaren waren vele mensen uit het bedrijfsleven, van zzp’ers tot directeuren en grootaandeelhouders, afgekomen op dit evenement, waarmee de gemeente Hoorn ondernemers met elkaar wil verbinden. Ontbijten en netwerken in een uiterst sfeervolle ambiance blijkt een uitstekende mix.

Lezing
Arthur Helling, de nieuwe wethouder van economische zaken, opende samen met wethouder Kholoud Al Mobayed (sociale zaken en arbeidsmarktbeleid) het ontbijt. Mathijs Bouman, bekend van tv-programma’s als Nieuwsuur en DWDD en redacteur voor het Financieele Dagblad, hield daarna een lezing over ondernemerschap. Ondersteund door vele beelden werd aandachtig naar het deskundige betoog van de immer goedgemutste Bouman geluisterd.

Afgaand op de grote opkomst en de enthousiaste reacties van de ondernemers ligt het in de lijn der verwachting dat ook volgend jaar weer een ondernemersontbijt zal worden georganiseerd.

Mathijs Bouman Mathijs Bouman