Ralph Rousseau met 'talent voor toeval’

Theater Het Pakhuis begroet uniek talent op 30 november

HOORNGIDS | Op 30 november om 20.30 uur heeft Theater Het Pakhuis echt een bijzondere voorstelling in huis. Afkomstig van het productiebedrijf Han Peekel, dat garant staat voor kwaliteit. Deze avond zal Ralph Rousseau optreden met zijn prachtige programma ’Talent voor toeval’.

’Talent voor toeval’ is een toeval. Het toeval is het thema van deze enerverende theatervoorstelling waarvan humor, muziek, verwondering en levenslust de bouwstenen zijn. Een unieke vorm van theater die tot nu toe niet bestond.

Mondiaal niveau
Gebruik wat op je pad komt, en ga voor je droom. Zo haal je er uit wat erin zit. Ralph Rousseau heeft dat gedaan: hij speelt viola da gamba op mondiaal niveau, is daarnaast doctor in de theoretische natuurkunde en heeft als grote droom ooit in een Spitfire te vliegen. Het vliegbrevet heeft hij al.
Ralph Rousseau is de theaterbelofte voor het komende decennium. Een warme en opmerkelijke persoonlijkheid.  Zijn voorstelling is rijk aan verbazing, verwondering en vooral ontwapende humor. 
Kaarten reserveren kan via www.pakhuishoorn.nl (http://www.pakhuishoorn.nl) en kosten € 17.50. 

Een podiumervaring rijker
Of je nu komt kijken of een volgende keer zelf de vloer op gaat, Theater Het Pakhuis maakt je graag een podiumervaring rijker. Voor meer info, kijk op www.pakhuishoorn.nl (http://www.pakhuishoorn.nl) .

Ralph Rousseau Ralph Rousseau