Sta jij binnenkort op het toneel?

“Iedereen een kans” is het motto van VEEL Theater 

HOORNGIDS | Voor wie altijd al heeft willen proeven van theater organiseert VEEL Theater een auditieworkshop. Onder de deskundige begeleiding van Evelyn Stuijfbergen & Elly Godijn gaan de deelnemers actief aan de slag met improvisatieoefeningen. 
“Iedereen een kans” is het motto van VEEL Theater en dat laten ze zien. Tijdens de auditieworkshop is iedereen die zich aanmeldt welkom. Samen met spelers van VEEL Theater improviseren de deelnemers erop los en krijgen zij handvatten aangereikt, d.m.v. theateroefeningen.

Schouwburg Het Park
VEEL Theater is een amateurtheatergroep die al drie keer een avondvullend en origineel stuk heeft neergezet in Schouwburg Het Park: een whodunnit, een drama en een blijspel. In 2020 speelt de theatergroep een ’dramatisch blijspel’.  
Ga naar de auditieworkshop en maak kans op een rol in het stuk van volgend seizoen in Schouwburg Het Park. Datum auditieworkshop: woensdag 27 november, 20.00 uur in MixHoorn. Voor meer informatie en aanmelden: info@veeltheater.nl (mailto:info@veeltheater.nl)

Toneel Toneel