Eerste theatertournee voor Beatles by Girls

Niet in Hoorn, wel in Purmerend

HOORNGIDS | Beatles By Girls is van november t/m februari 2020 in diverse theaters in Nederland te zien met de voorstelling ‘What’s in a name’. Een full-electric-female-rock-band bestaande uit vijf zangeressen/muzikanten, bijgestaan door enkele strijkers. Vrijdag 15 november was het eerste concert van de tournee in Theater de Schalm te Veldhoven. 

Deze internationale vrouwelijke groep prachtige muzikanten neemt je mee op een denkbeeldige reis naar het Liverpool van de jaren 60. Je zult de Beatles-muziek herontdekken, vanuit het gezichtspunt van een vrouw, zoals je het nooit hebt gehoord. Met unieke, op maat gemaakte arrangementen, staan de prachtige Beatles By Girls klaar om alle bekende deuntjes te zingen. Zoals Hey Jude, Penny Lane, Eight Days a week, Let it Be, Michelle, Yellow Submarine...…

Magie
Maak je op voor een spectaculaire setting van een volledige rock-‘n’-rollband plus een kwalitatief goed team van strijkers. Ze voegen de magie toe aan liedjes als Yesterday, Michelle, Eleanor Rigby, terwijl de kernband rockt op I Saw Her Standing There, Long Tall Sally en alle powerhits. 

Beatles By Girls is te zien op zaterdag 23 november in Theater de Purmaryn te Purmerend. Aanvang 20.15 uur.

BBG BBG