Radio Actueel voortaan vanuit het Foreestenhuis

Live uitzending zaterdag van 10 tot 12 uur

HOORNGIDS | Het actualiteitenprogramma ’Radio Actueel’ van HoornRadio, wordt met ingang van 23 november live uitgezonden vanuit hartje Hoorn: de tuinkamer van het Foreestenhuis Grote Oost 43.

Presentator van Radio Actueel is Johan van der Tuin. De techniek en muziekkeuze is deze week in handen van Karin Pebesma en Edo van Eekeres.

Zaterdag zijn de gasten o.a. Tanja Priems. Zij houdt zich bezig met de Campagne Orange the World. Tweede gast is Jeroen Meisner, voorzitter van het Hoorns Harmonie Orkest. Met hem zal het gesprek gaan over Sing Along Hoorn. De derde gast is Rob Droste, VVD raadslid van de gemeente Hoorn. Met hem zal het gaan over politieke onderwerpen.

Verder kunt u luisteren naar de agenda en een keuze uit Hoornse actualiteiten. Dit alles aaneengesmeed tot een twee uur durend programma met prettig in het gehoor liggende muziek.

HoornRadio is te ontvangen op de middengolf AM 828kHz en op internet www.hoornradio.nl (ook mobiel) of via app Tunein Radio, beschikbaar voor Android en iOS. ’Radio Actueel’ is na de uitzending nog een week te beluisteren in HoornRadio ’Live gemist’.

Radio Actueel voortaan vanuit het Foreestenhuis Radio Actueel voortaan vanuit het Foreestenhuis