Jubileumeditie Westfriese Beursvloer

28 november voor de 10e keer

HOORNGIDS | Op donderdag 28 november is de Westfriese Beursvloer voor de tiende keer dé ontmoetingsplek voor non-profit organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit Westfriesland. Een uur lang wordt gehandeld mét gesloten beurzen. Het handelen gaat namelijk in Kennis & Kunde, Mensen voor Mensen, Middelen & Materialen en Klussen. 

De Westfriese Beursvloer is een initiatief van Vrijwilligerspunt in samenwerking met de Westfriese Uitdaging en vindt dit jaar plaats in Schouwburg Het Park in Hoorn. Voorafgaande aan de Beursvloer wordt door MVO Westfriesland een netwerkbijeenkomst georganiseerd waar bedrijven, maar ook non-profit organisaties welkom zijn. Vrijwilligerspunt, Westfriese Uitdaging en MVO Westfriesland nodigen u graag uit bij deze middag aanwezig te zijn. 

Programma
15.00 uur Start MVO Netwerkbijeenkomst
16.00 uur Aanvang Westfriese Beursvloer
16.15 uur Start handelen Westfriese Beursvloer
17.15 uur Einde handelen Westfriese Beursvloer, aansluitend borrel
18.00 uur Einde

Vraag & aanbod
Op 28 november gaan non-profit organisaties en bedrijven tegelijkertijd de Westfriese Beursvloer op. Organisaties met een specifieke vraag, ondernemers uit de regio met een aanbod. Na het gaan van de startgong, begint het handelen en proberen beide partijen binnen een uur een zo goed mogelijke match te vinden. Is die er, dan wordt deze officieel vastgelegd. Inmiddels hebben zich 65 organisaties aangemeld en 60 bedrijven. Bedrijven en organisaties kunnen zich nog steeds aanmelden via www.westfriesebeursvloer.nl. Vorig jaar zijn tijdens de Westfriese Beursvloer 152 matches gesloten. In de afgelopen negen jaren in totaal 1.150 matches! Maatschappelijk betrokken ondernemen is een thema dat bij veel (lokale) bedrijven actueel is. De Westfriese Beursvloer is een uitgesproken gelegenheid om in contact te komen met non-profitorganisaties zoals scholen, clubs, stichtingen en verenigingen.

Netwerkbijeenkomst 
Voorafgaand aan de Westfriese Beursvloer organiseert MVO Westfriesland een Netwerkbijeenkomst. Een aantal bedrijven ontvangt tijdens deze bijeenkomst het Proud Partner keurmerk. Dit keurmerk is een erkenning voor de enorme inzet die wordt geleverd om de groep werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen en te houden. Na deze uitreiking zal Pro ParaTriatleet Geert Schipper inspireren met zijn verhaal en aanstekelijke wilskracht.

Voor meer informatie over de Westfriese Beursvloer: www.westfriesebeursvloer.nl (http://www.westfriesebeursvloer.nl), Brigitta Posch, beursvloer@vrijwilligerspunt.com (mailto:beursvloer@vrijwilligerspunt.com), 0229-216499. Voor meer informatie over de netwerkbijeenkomst van MVO: info@mvowestfriesland.nl (mailto:info@mvowestfriesland.nl)

Westfriese Beursvloer invullen matchformulieren Westfriese Beursvloer invullen matchformulieren