Wie eet de meeste oliebollen?

22-11-2019

HOORNGIDS  Van 6 december 2019 tot en met 5 januari 2020 zet Schouwburg Het Park haar voorstellingen speciaal in het (winter)zonnetje met verschillende festiviteiten in kerstthema. Er wordt afgetrapt met een oliebollen eetwedstrijd voorafgaand aan de 30e oudejaars van Dolf Jansen. Op 6 december, vanaf 18.30 uur is publiek van harte welkom in Schouwburg Het Park, om de uitdaging aan te gaan. Zoveel mogelijk oliebollen eten binnen 12 minuten.


Het record is vorig jaar gemeten in Rotterdam en stond op 13 oliebollen binnen 12 minuten. De timer wordt daarom weer op 12 minuten gezet om dit record te kunnen verbreken. De winnaar wint twee vrijkaarten voor een voorstelling. Presentator van de avond is Horinees Sander Huisman. Hij praat het evenement op cabareteske wijze aan elkaar en voelt de deelnemers eens goed aan de tand. Inschrijven kan via Wiep Jonk, wiep@hetpark.nl. Aanmelden kan tot 6 december en de deelname is gratis. Vol = Vol.

Ga vooral kijken
Bezoekers die geïnteresseerd zijn, maar niet mee willen doen kunnen natuurlijk ook gezellig komen kijken en een heerlijke oliebol van ’Oliebollerie Hoorn’ proeven. Dat wordt smullen. Op deze avond staat Dolf Jansen om 20.15 uur in de Hamletzaal en Maaike Ouboter om 20.30 uur in de Othellozaal.

Foto: Dolf Jansen

Credits: Vilain & Gai

Het Park oliebollen Het Park oliebollen