Droom van muzikanten wordt werkelijkheid

Interview met Jeroen Meisner en Hans Bruin in Radio Actueel van zaterdag 23 november j.l.

HOORNGIDS | KLIK HIER VOOR HET INTERVIEW MET JEROEN MEISNER EN HANS BRUIN IN RADIO ACTUEEL (https://soundcloud.com/radiobontekoe/jeroen-meisner-en-hans-bruin-over-sing-along-hoorn-23-november-2019)

Er is een groepje muzikanten met een droom om alle muzikale talenten uit de regio Hoorn te verenigen in één groot orkest. Het zou een swingend muziek festijn zijn waarbij iedereen mee kan doen. 
Het orkest zorgt voor de ondersteunende muziek en de gasten zorgen voor de zang, dans of een andere act. Waarbij je als bezoeker tijdens het optreden kunt meezingen en -dansen en de bar altijd open is. 


Live Orkest 
Het ’SingAlong Orchestra’ is een orkest van ±60 muzikanten aangevuld met elektronische instrumenten. Hierdoor ontstaat een metropoolorkest-achtige bezetting met unieke muzikale mogelijkheden. Het ’SingAlong Orchestra’ staat onder leiding van Wouter Hakhoff en Gertjan Loot.

Hoe werkt het 
De tekst om mee te zingen wordt geprojecteerd. Tevens zijn de songteksten op je mobiel zichtbaar door de betreffende song aan te klikken.

HoornRadio vanuit de Tuinkamer van het Foreestenhuis - Jeroen Meisner en Hans Bruin HoornRadio vanuit de Tuinkamer van het Foreestenhuis - Jeroen Meisner en Hans Bruin