Manifesto zet zich in voor de voedselbank

26-11-2019

HOORNGIDS | Van zompige boogie tot stampende rythm & blues, de Ruben Hoeke Band tilt de Nederblues naar een hoog niveau. Hoeke wordt met recht gezien als stergitarist van wereldklasse en mag zich meten met grote jongens als Jan Akkerman, Anton Goudsmit en Erwin Java.  In Hoorn presenteert hij met dit optreden z’n nieuwe plaat ‘All Saints’. Het album vangt de bevlogenheid van een liveband die al jaren samenspeelt.  Blues van wereldklasse uit de Zaanstreek. Hoorns gitaartalent Brent Emmerink verzorgt met z’n trio het voorprogramma en zal ook samen met Ruben het podium delen.

Zaterdag 07 december 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur

Entree: v.v.k. € 8,50 (ex fee 1,50 per bestelling) / € 12 deur
Ga voor verdere info en tickets naar: www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)  

 

Een Fijne Kerst voor Iedereen!
Voedseldropping t.b.v. Voedselbank West-Friesland

Zondag 08 december

Manifesto en Hoornse muzikanten zetten zich deze middag in voor de Voedselbank West-Friesland. Zo’n 120 gezinnen zijn afhankelijk van de Voedselbank in Hoorn en omgeving. Wat is er mooier dan dat wij iedereen een fijne kerst kunnen bezorgen. Geïnspireerd door de FoodDrop van de Engelse band Ferocious Dog begin dit jaar in Manifesto, doen Hoornse bands en muzikanten een oproep om zondag 8 december een pakket af te geven in Manifesto en te genieten van een breed aanbod aan muzikanten en bands.

 

Er zijn tussen 12.00 en 18.00 uur optredens van  Barney, Joyce van der Lee, Infinite Energy,  Pim Doornekamp, Island Earth, Carola & Nancy, Separation Baby, Sezina Kelsey, the Tune, the Quest, The  Gear en Nick Stricker.

De producten die wij graag zouden willen hebben om de voedselpakketten mee te kunnen vullen zijn o.a. Pannenkoekenmix, Schenksiroop, Macaroni, Pastasaus, Zilvervliesrijst, Roerbaksaus, Jam, Hagelslag, Chocoladepasta, Pot Sperziebonen, Pot Doperwten en wortelen.

Wij roepen iedereen in Hoorn op om onze actie te ondersteunen en deze middag een bezoek te brengen aan ons Hoornse poppodium.

Zondag 08 december 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 12:00-18:00 uur
Entree: gratis -  alle info is te vinden op www.manifesto-hoorn.nl (http:// www.manifesto-hoorn.nl)

Ruben Hoeke Band Ruben Hoeke Band