Algemene Ledenvergadering COC-NHN

28-11-2019

HOORNGIDS | COC Noord-Holland Noord houdt haar algemene ledenvergadering op vrijdag 29 november bij de Wijkboekerij Alkmaar. De federatie COC Nederland is de belangenorganisatie van homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en mensen met een intersekse-conditie, kortweg lhbti’s.

De avond is bestemd voor leden, vrijwilliger en ook voor belangstellenden. Zij zijn welkom op de algemene ledenvergadering welke plaats zal vinden op vrijdag 29 november om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) bij de Wijkboekerij Alkmaar (locatie: Vondelstraat 31, 1813 AA te Alkmaar).

Lid worden
Wie dat wil kan lid worden van COC. Misschien niet direct voor jezelf, omdat jij je draai wel gevonden hebt. Maar voor al die anderen die hun draai nog moeten vinden. En voor wie het toch een geruststellende gedachte is dat er een plek is waar je altijd nog naar toe kan. En omdat er iemand is die zijn mond opentrekt bij sluimerende intolerantie en botte discriminatie. Agenda en notulen voor de vergadering zijn te zien op https://www.cocnoordhollandnoord.nl/stukken-van-het-bestuur/ (https://www.cocnoordhollandnoord.nl/stukken-van-het-bestuur/) 

COC vlag op monument COC vlag op monument