Uniek herinneringsprogramma bij HoornRadio

Drie uur durend live herinneringsprogramma met verzoeknummers

HOORNGIDS | Voor het vijfde achtereenvolgende jaar verzorgen Jacqueline Groen en Wally Ooms een uniek live herinneringsprogramma bij HoornRadio. In de afgelopen vijf jaar is het programma met verzoeknummers ter herinnering aan overleden dierbaren vanwege de toenemende hoeveelheid verzoekjes uitgebreid van 1 uur naar 3 uur. 

De programmamakers hebben in de loop der jaren kunnen ervaren dat het maken van een dergelijk programma emoties met zich meebrengt, reden waarom de studio tijdens de live-uitzending sfeervol verlicht zal zijn en de tissues binnen handbereik liggen. 

Speciale datum
Vijf jaar geleden is het programma ontstaan doordat 30 november een gedenkwaardige datum bleek te zijn voor de programmamakers zelf en voor diverse wederzijdse kennissen. Sinds die tijd wordt getracht rond die datum het herinneringsprogramma uit te zenden. Ruimschoots daarvoor is de aankondiging via facebook gedaan met als gevolg dat de verzoekjes weer binnenstroomden.

Veertig verzoeknummers

Voor de uitzending van vrijdag 29 november staan maar liefst 40 nummers op de playlist, alsmede gesprekken met enkele mensen die live in de uitzending te horen zullen zijn. Dit zijn Jan-Simon Minkema, waarvan een gedicht zal worden voorgedragen, Frederik de Groot met twee korte gedichten, Edo van Eekeres, voorzitter van HoornRadio, met een persoonlijke herinnering aan zijn voormalig buurtgenoot Johan Cruijff en Arnold Mühren die voor The Cats vele wereldhits heeft geschreven en ook deel uitmaakte van deze legendarische popgroep uit Volendam.

Het programma is vrijdag 29 november te beluisteren van 17.00 tot 20.00 uur bij HoornRadio: via www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) of via de app Tunein radio of via AM 828 Khz.

Jan Simon Minkema - Frederik de Groot - Edo van Eekeres - Arnold Mühren Jan Simon Minkema - Frederik de Groot - Edo van Eekeres - Arnold Mühren