Smartphone Center nieuwe zaak in Grote Beer

30-11-2019

HOORNGIDS | Maandag 2 december zal het winkelcentrum Grote Beer een nieuwe winkel rijker zijn: Smartphone Center. Eigenaar Atik Karimi is erin geslaagd om binnen een kort tijdsbestek de nieuwe winkel in te richten en vanaf maandag klanten te ontvangen die een telefoon willen aanschaffen of ter reparatie willen aanbieden. 

In Smartphone Center kunt u naast alles op het gebied van telefoons ook terecht voor de reparatie van alle modellen computers en laptops. Veelal kunnen kleine reparaties worden verricht terwijl u zelf een rondje maakt door het winkelcentrum. 

Nieuw en gebruikt
Wie op zoek is naar een smarthone of tablet kan kiezen uit zowel nieuw als gebruikt. De refurbished toestellen zijn gebruikte toestellen die volledig zijn nagekeken met - indien nodig - vervangen onderdelen. Indien onderdelen als het scherm, de frame, de camera, de batterij (bijna altijd), etc. niet meer goed zijn worden deze vervangen. Smartphone Center geeft 6 maanden garantie op refurbished telefoons.
In het assortiment van Smartphone Center Grote Beer zijn iPhones, iPads en Samsung smartphones opgenomen. Wie een specifiek toestel zoekt wordt geadviseerd te bellen of te mailen. Is het niet op voorraad dan kan het toestel ongetwijfeld besteld worden. 

Smartphone Center vindt u vanaf maandag 2 december na binnenkomst in de hoofdingang van het winkelcentrum Grote Beer direct links.
Vanaf volgende week zal ook alle informatie te zien zijn op de website www.reparatiegrotebeer.nl (http://www.reparatiegrotebeer.nl) 

Winkelcentrum Grote Beer Winkelcentrum Grote Beer