Swingend muziekfestijn zondag 1 december in Het Park

SingAlong muziekspektakel met groot orkest

HOORNGIDS | Zondag 1 december vindt in schouwburg Het Park het SingAlong muziekspektakel plaats. Mensen die zich daarvoor hebben opgegeven zingen met een groot live orkest, bespelen een instrument of leveren op een andere manier een bijdrage aan het het ’SingAlong’ spektakel. 

Het ’SingAlong Orchestra’ is een orkest van circa 60 muzikanten aangevuld met elektronische instrumenten. Hierdoor ontstaat een metropoolorkestachtige bezetting met unieke muzikale mogelijkheden. Het ’SingAlong Orchestra’ staat onder leiding van Wouter Hakhoff en Gertjan Loot. 

Swingend muziekfestijn
SingAlong Hoorn is een initiatief van het Hoorns Harmonie Orkest, de Hoornse Brassband, de band Almost Friday, muziekschool Gerard Boedijn en amusementsband De Notenkrakers met steun van de gemeente Hoorn. 
Gezamenlijk willen zij alle muzikale talenten uit de regio Hoorn verenigen in één groot orkest. Het zal een swingend muziekfestijn opleveren, waaraan door velen wordt deelgenomen. Enkele nummers kunnen we alvast verklappen: I’m So Exited, Happy, Bloed, Zweet en Tranen, That Man, I Will Survive, Walking on Sunshine, Leef, Don’t You Forget About Me, It’s Raining Man, Malle Babbe en vele anderen.
Het orkest zorgt voor de ondersteunende muziek en de gasten zorgen voor de zang, dans of een andere act. Waarbij de bezoekers tijdens het optreden kunnen meezingen en dansen. 
 
Programma 
13.45 uur: ’Warming-up’ door amusementband ’De Notenkrakers’  
14.10 uur: Voorprogramma met de band ’Almost Friday’ 
14.30 uur: Meezingen met het ’SingAlong Orchestra’ 
De feestzaal en bar zijn doorlopend geopend.

SingAlong logo SingAlong logo
Sing Along vocalisten met microfoon Sing Along vocalisten met microfoon