Voorverkoop Kink in de Brink van start

In de pauze DJ Jerone

HOORNGIDS |  Op zaterdag 8 februari om 21.00 uur verzorgt coverband Kink opnieuw een spetterend optreden in De Brink. Bij elk optreden weten de bandleden er een feest van te maken en hun vaste fans kijken telkens reikhalzend uit naar een volgend concert.

De voorverkoop voor deze muzikale avond is inmiddels gestart. Kaarten á € 10,--zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl (http://www.debrinkobdam.nl) Aangezien bij eerdere optredens de kaarten de deur uitvlogen, is het raadzaam om er snel bij te zijn, want vol is vol.


Enthousiasme

Wanneer u al eerder een optreden van KINK hebt bijgewoond, dan weet u dat Kink telkens weer op enorm veel enthousiasme mag rekenen. Bijzonder is dat de leeftijden van de bezoekers zo varieert. Van jong tot oud(er), ze zijn allemaal laaiend enthousiast! Dat komt voornamelijk doordat KINK een bijzonder gevarieerd repertoire brengt. Van Nederlandse meezingers tot popnummers. Hits van toen en hits van nu. Kink speelt het allemaal.

DJ Jerone

In de pauze neemt DJ Jerone het stokje over. Jerone is uitstekend in staat de sfeer er goed in te houden. Jerone is allround DJ en entertainer en brengt een repertoire voor alle leeftijden. Zijn missie? De mensen vermaken.

Meer weten over Kink en DJ Jerone? Kijk eens op: http://coverbandkink.nl/ (http://coverbandkink.nl/)

Sociaal-Cultureel Centrum de Brink is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.

Kink in De Brink Kink in De Brink