Kookworkshop voor kinderen: toetje voor het kerstdiner

02-12-2019

HOORNGIDS | Op vrijdag 13 december wordt een kookworkshop voor kinderen georganiseerd in de Witte Schuur te Enkhuizen. Altijd al een lekker en ’verassend’ toetje willen maken voor na het kerstdiner? En dat zonder hulp van je ouders? Je gaat leren hoe je een heerlijk toetje met fruit kunt maken, voor bijvoorbeeld bij het kerstdiner, of op je verjaardag. 
Of gewoon af en toe omdat het lekker en makkelijk is. Met verschillende soorten fruit, filodeeg en hier en daar een stukje chocolade, worden buideltjes gemaakt. Ieder buideltje wordt een verassing, alleen jij weet wat er in zit. 

Smullen
Aan het einde van de workshop wordt het uiteraard smullen. Ben je in de leeftijd van 9 – 12 jaar dan is deze workshop voor jou. Er wordt gestart om 15.30 uur en de workshop zal duren tot ongeveer 17.00 uur. De kosten bedragen € 10,-. Er is plaats voor maximaal 12 kinderen. Geef je snel op, want vol=vol. Voor meer informatie: info@mec-dewitteschuur.nl (mailto:info@mec-dewitteschuur.nl) of telefoon 0228-320310. De Witte Schuur is gevestigd aan het Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. 
Foto: filobuideltje

Filobuideltje Filobuideltje