14 dagen bijzondere ontmoetingen in Expoost

Ontmoetingen met bijzondere mensen

HOORNGIDS | Stichting Herberg Hoorn opent op dinsdag 10 december in het pand van Expoost op de Roode Steen veertien dagen lang De Herberg van Ontmoeting.

 

Met elke dag bijzondere ontmoetingen met Hoornse mensen die je normaal gesproken niet zo snel tegenkomt of spreekt. Zoals een avond met nieuwkomers, of daklozen, transgenders maar ook inspirerende ondernemers die je kunt bevragen over hun succes en falen.

 

In De Herberg van Ontmoeting, Roode Steen 15, staan koffie, thee, chocomel en glühwein te pruttelen. De toegang is vrij, het complete programma en/of aanmelden kan via de website www.vooreenmooiestad.nl/initiatieven (http://www.vooreenmooiestad.nl/initiatieven)

 

Nieuwkomers

Dinsdagavond organiseert o.a. stichting Op Roet bij Herberg Hoorn een avond van ontmoetingen met nieuwkomers. Als opmaat tot een gesprek met 30 nieuwkomers, kunt u komen kijken naar de voorstelling Friends to be.. waarin een Arabische en Westerse acteur onderzoeken of zij vrienden kunnen worden. Een persoonlijke zoektocht met humor en confrontatie…

Op Roet friends Op Roet friends
Expoost Expoost