Winterfestival Hoorn op Pelmolenpad

06-12-2019

HOORNGIDS | Nieuw jaar, nieuwe kansen en zo ook een nieuw festival in Westfriesland. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari zal de eerste editie van het Winterfestival Hoorn plaatsvinden op het Pelmolenpad. Het festival wordt georganiseerd door twee jonge jongens uit de regio, die het met veel plezier organiseren en echt iets unieks willen neerzetten voor iedere leeftijdscategorie in de donkere wintermaanden.

Jongeren
De eerste dag zal volledig in het teken staan van de jongeren in Westfriesland. De line-up bestaat dan ook uit de bekende rappers Jonna Fraser en Chivv, die met hun hits wekelijks de clubs en kroegen in vuur en vlam zetten. De kaarten voor de vrijdag kosten 15 euro en het feest zal plaatsvinden tussen 19.00 en 00.30 uur. Naast de muziek zal het terrein feestelijk versierd zijn en zullen foodtrucks de bezoekers voorzien van verschillende soorten eten.

Iedereen
De tweede dag is een aanrader voor iedereen. Het festivalterrein zal wederom versierd zijn en daarnaast zal er een belevenis area worden ingericht waar bezoekers verschillende activiteiten kunnen doen. Welke dat zijn blijft nog een verrassing, maar volgens de organisatie zeker de moeite waard. Ook op deze dag zullen de foodtrucks de bezoekers voorzien van eten. Voor de kinderen van 7 tot en met 14 jaar zullen er vroeg in de avond ook activiteiten worden georganiseerd. Voor de papas en mamas zullen er speciale bandjes zijn zodat als de kinderen naar huis zijn, ze verder kunnen feesten. 

Line-up
De line-up bestaat uit de coverbands 8-PM en Daredevils, met een spetterende eindshow, en zullen een breed scala aan muziek spelen. Daarnaast zal Snelle een optreden geven, de artiest die niet meer is weg te denken uit de hitlijsten en de top 40 volledig heeft overgenomen. Verder zullen er meer namen in de loop van december via de website van de organisatoren en social media kanalen bekend gemaakt worden. De kaartprijs ligt op 25 euro per stuk en het festival zal plaatsvinden tussen 17.00 en 00.00 uur.
De kaartverkoop is reeds gestart en de kaarten zijn te koop via de website www.winterfestivalhoorn.nl (http://www.winterfestivalhoorn.nl) . Daarnaast kunt u hier terecht voor informatie of het winterfestival volgen op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven.

Winterfestival Hoorn Winterfestival Hoorn