Herberg van ontmoetingen voor jongeren in Expoost

Elke dag bijzondere ontmoetingen

HOORNGIDS | Maar liefst 14 dagen lang organiseert stichting Herberg Hoorn in het pand van Expoost op de Roode Steen 15 in Hoorn de Herberg van Ontmoeting. Met elke dag bijzondere ontmoetingen met Hoornse mensen die je normaal gesproken niet zo snel tegenkomt of spreekt.

Ook voor jongeren is er van alles te beleven zoals op donderdag 19 december alles over nieuwe technologieën in de wereld van morgen en een blik op de stad van morgen met Titus Venverloo en Jens Slagter, aanvang 19.30 uur.

Op vrijdag 20 december is er een avond met stichting TjillSkillz die een heerlijk creatief feestje gaat bouwen waarin groovy acts worden gedeeld en gespeeld, aanvang 19.30 uur.

Zaterdag 21 december speelt Het Talententheater Hoorn personages uit de Gouden Eeuw onder leiding van Lore Koelemeijer, aanvang 13.30 en 14.30 uur. 

In De Herberg van Ontmoeting, Roode Steen 15 in Hoorn is de toegang is vrij, aanmelden kan via de website www.vooreenmooiestad.nl/innitiatieven  Kijk voor het complete programma ook op www.ikhouvanhouhoorn.nl (http://www.ikhouvanhouhoorn.nl).

Pand Expoost 2019 Pand Expoost 2019