Carol Scratch in Foreestenhuis

Beleef een warme en lichte middag op de kortste dag van het jaar 

HOORNGIDS | Bekende Engelse kerstliederen, Christmas Carols genaamd, kent iedereen. Van kerstvieringen, van kerstfilms of van de televisie. Wie zou ook niet graag zelf eens deze Carols willen zingen? Bij een carol-scratch komen liefhebbers bij elkaar en oefenen een paar uur. En direct aansluitend is er dan een openbare uitvoering.

Carol-scratch 21 december
Op zaterdag 21 december vindt een scratch plaats in het Foreestenhuis in Hoorn. Er wordt geoefend van 12.30 tot 16.00 uur. Daarna van 16.30 tot 17.00 uur de uitvoering en na afloop een drankje. 
Stuur om mee te zingen een mail naar onderstaand adres. U ontvangt dan de bladmuziek als PDF en om te luisteren de muziek-files. Daarmee kan thuis worden geoefend om meerstemmig mee te kunnen zingen. Vanaf 12.15 uur staan koffie, thee, fris en een broodje klaar in het Foreestenhuis.

Uitvoering bijwonen
Naast koor is er uiteraard ook plaats voor toehoorders. Om kwart over vier gaat de deur open. Opgeven hiervoor is niet nodig. De scratch wordt geleid door Jan-Maarten Koeman en Peter Zandberg. Tezamen hebben zij ruim 45 jaar ervaring in het dirigeren en begeleiden van talloze koren, ook in het bijzonder bij uitvoeringen van Christmas Carols. Beleef een warme en lichte middag op de kortste dag van het jaar, ga zaterdag 21 december naar het Foreestenhuis, Grote Oost 43 in Hoorn. Na het concert een drankje. Aanmelden bij carolscratchforeesthuis@gmail.com (mailto:carolscratchforeesthuis@gmail.com) of telefonisch 0629409658.

Christmas carols 2 Christmas carols 2
Christmas Carols Christmas Carols