High tea voor vogels in De Witte Schuur

10-12-2019

HOORNGIDS | Op maandag 30 december organiseert De Witte Schuur in Enkhuizen ‘high thee voor vogels’. Het is winter en de vogels buiten kunnen wel wat extra voedsel gebruiken. Deelnemers gaan vetbollen in een kop en schotel maken om buiten in de tuin te hangen. Maar wie zijn de gasten die op deze lekkernij afkomen? Maandagmiddag kun je met beeld en geluid alvast kennismaken met de vogels die in (bijna) elke tuin kunnen voorkomen.

Je leert hoe je de vogels snel kunt herkennen en hoe we de tuin nog aantrekkelijker kunnen maken voor de vogels. Dit is zeker in de wintertijd nodig en heel leuk. Ook worden met verrekijkers de vogels in de tuin gespot.

Voor wie
Er kan maandag 30 december van 13.30 – 15.00 uur worden deelgenomen door het hele gezin, maar vooral voor kinderen vanaf 8 jaar. Kinderen onder de 9 komen met begeleiding. De kosten bedragen € 6 per kind. Om teleurstelling te voorkomen is het gewenst om je vooraf aan te melden want vol=vol. Je kunt je opgeven via: info@mec-dewitteschuur.nl (mailto:info@mec-dewitteschuur.nl) of telefoon 0228-320310. Het adres is Wilhelminaplantsoen 2 in Enkhuizen.
Foto: high tea voor vogels

Highthee voor vogels Highthee voor vogels