Bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen

MEC De Witte Schuur gaat verder als Bezoekerscentrum ‘Hertenkamp Enkhuizen’

HOORNGIDS | Zo aan het einde van het jaar kijken de mensen van De Witte Schuur in Enkhuizen terug op de eigen volledige gedaanteverwisseling. Het jaar 2019 was net begonnen toen het dak van de vertrouwde Witte Schuur er af ging. Nu, 12 maanden later, zit het bezoekerscentrum op dezelfde locatie in een prachtig nieuw gebouw, midden in het Wilhelminaplantsoen. De gebouwen en de omgeving zijn grondig onder handen genomen en omgetoverd tot moderne, duurzame en klimaatbestendige gebouwen.

MEC De Witte Schuur heeft een omslag gemaakt van een centrum voor natuur- en milieu-educatie naar een bezoekerscentrum met een kinderboerderij, hertenweide, heemtuin en de schooltuinen.

Hertenkamp Enkhuizen
Het nieuwe jaar 2020 wordt afscheid genomen van de naam MEC De Witte Schuur. Onder de naam Bezoekerscentrum ‘Hertenkamp Enkhuizen’ wordt verder gegaan. Vanaf januari 2020 een nieuw pareltje in Enkhuizen, waar u van harte welkom bent om met de (klein)kinderen een bezoek te brengen aan de kinderboerderij, de dieren te knuffelen en lekker buiten te spelen.
In de theetuin kunt u vanaf januari elke woensdag, zaterdag en zondag op een heerlijke zelfgemaakte appeltaart, soep, broodje en een heerlijke kop koffie/thee rekenen. Alleen of met een groepje, u bent er van harte welkom.
Hertenkamp Enkhuizen is vanaf januari open op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 – 16.30 uur. Voor meer info: info@mec-dewitteschuur.nl (mailto:info@mec-dewitteschuur.nl)

Foto: impressie van het nieuwe gebouw

Hertenkamp Enkhuizen Hertenkamp Enkhuizen