Glennis Grace naar ijsbaan op Roode Steen

Zaterdag 21 december is Hoorn the place to be

HOORNGIDS | Glennis Grace komt zaterdag 21 december naar Hoorn. Een van de beste zangeressen van ons land zal een uur lang optreden op de overdekte ijsbaan die is aangelegd op de Roode Steen in Hoorn. Ze wordt al jarenlang gezien als één van de beste zangeressen die ons land rijk is. 

De band Lekker Luchtig en Dj Gio zorgen de hele avond voor een spectaculair feest. Het door de plaatselijke horecabedrijven georganiseerde evenement begint om 17.00 uur en eindigt om 00.00 uur. Het optreden van Glennis Grace is het absolute hoogtepunt van de avond. Met haar ongekende muzikale talent en succesvolle repertoire weet Glennis Grace elk publiek te raken. Vorig jaar wist Glennis door te dringen tot de finale van America’s Got Talent. De zangkwaliteiten van Glennis Grace zijn meerdere malen bekroond. In september 2013 mocht ze voor de vierde maal op rij de Buma Stemra award ‘Beste Zangeres van Nederland’ in ontvangst nemen. De entree voor Glennis Grace bedraagt €12,50. Zie ook www.wfdeals.nl (http://www.wfdeals.nl)

IJsbaan de Roode Steen
Evenals vorig jaar, is op de Roode Steen, het hart van de gezellige binnenstad, weer een mooie, overdekte kunstijsbaan aangelegd zodat jong en oud kan genieten van ijspret onder een gigantische kerstboom die door de gemeente Hoorn is neergezet. De ijsbaan van 12 bij 20 meter is in elk geval te bezoeken tot en met zondag 5 januari. Voor de ochtenden in de eerste twee weken is een samenwerking aangegaan met het Westfries Museum.