Ontmoet elkaar in Het Park

Het Park van start met de feestdagenperiode

HOORNGIDS | Met de feestdagen in zicht kleurt Hoorn zich weer door warme sfeervolle lichtjes en etalages. Zo ook bij Schouwburg Het Park, want tijdens deze periode pakt het theater groots uit met mooie kerstversiering, sprankelende voorstellingen en gezellige randactiviteiten. 

Sta klaar voor een ander
Traditiegetrouw lanceert Het Park in deze periode een actie die aansluit bij de kerstgedachte. Iedereen kan zich inschrijven om met een onbekende theaterliefhebber, die niet in staat is om naar het theater te gaan, gratis naar één van de prachtige voorstellingen in het theater te gaan. 

Schouwburgdirecteur Roel Vente
“Ik geniet van hoe dierbaren in feestelijke kleding een prachtige voorstelling bij ons bezoeken. Echter, niet iedereen heeft dit voorrecht. Wat is er toch mooier dan samen een voorstelling in Het Park te beleven? Met dit initiatief brengen we mensen samen en stimuleren het klaarstaan voor een ander”, aldus directeur Roel Vente. Inschrijven kan door de speciale ansichtkaart, verkrijgbaar in de schouwburg, in te vullen en in de rode brievenbus in de Othellofoyer te doen. Een andere optie is door te mailen naar info@hetpark.nl (mailto:info@hetpark.nl) .

Winter Wonderland
Na het succes van Winter Wonderland in de Othellofoyer vorig jaar, is er dit jaar ook weer een knusse winterse hoek voor de bezoekers ingericht. “Voor de gast voegt een bezoek aan ons Winter Wonderland echt iets extra’s toe” vertelt Vente. “De foyer is voorzien van prachtige kerstbomen, witte sneeuw en geeft je het warme kerstgevoel”. 

Feestelijk programma
Van 6 december 2019 tot en met 8 januari 2020 zijn feestelijke voorstellingen en leuke activiteiten georganiseerd die een avondje theater helemaal compleet maken. 
- 15 december: Sprookjesboom (4+). Voorafgaand aan Sprookjesboom kunnen kinderen Kerst Cup-cakes versieren (reserveren verplicht) en worden geschminkt door medewerkers van Kinderopvang Berend Botje.
- 22 december: KinderKERSTpopconcert (2+). Voorafgaand kunnen de kinderen zich laten schminken door medewerkers van Kinderopvang Berend Botje en lekker kleuren in de foyer.
- 22 december: Ontbijt van Ontmoetingen (aanwezigheid geschiedt op uitnodiging). Een kerstontbijt voor ouderen en minder bedeelden, vol muziek en mooie verhalen.
- 24 december: Alternatieve Kerstviering (gratis entree). Een stukje muzikale bezinning, maar dan in het theater. 
- 26 december: Notenkraker – Staatsopera van Tatarstan. Voorafgaand een magisch optreden van talenten van de Hoornse Balletschool in de foyer.
- 5 januari: Doornroosje de Musical (4+). Voorafgaand kunnen kinderen cup-cakes versieren tijdens de high limo (reserveren verplicht) en worden geschminkt door Kinderopvang Berend Botje.
Meer voorstellingen tijdens de feestdagen zijn te vinden op www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl)

Het Park schouwburg Het Park schouwburg