Bijzondere ontmoetingen met Hoornse mensen

Herberg van Ontmoetingen

HOORNGIDS | Stichting Herberg Hoorn organiseert in het pand van Expoost op de Roode Steen veertien dagen lang De Herberg van Ontmoeting. Met elke dag bijzondere ontmoetingen met Hoornse mensen die je normaal gesproken niet zo snel tegenkomt of spreekt.

 

Zoals een avond met ondernemers of met nieuwkomers op dinsdag 17 december of een avond met filosoof Coen Simon over de functie van de Roode Steen als hart van de stad. En ook voor jongeren is er van alles te beleven. In de Herberg van Ontmoeting, Roode Steen 15 in Hoorn, staan koffie, thee en glühwein voor u klaar, de toegang is vrij.

 

Heren XVII

Voor zondag 15 december staat een ontmoeting met de Gouden Heren XVII van stichting Op Roet op programma. Zij nemen je mee in een 30 minuten durende muziektheatervoorstelling. Waar staan de Heeren XVII nu? Wat zijn kenmerkende overeenkomsten en verschillen in politiek bedrijven, polderen, managen, graaien en verdienen?

Het publiek wordt meegenomen in een enerverende  aandeelhoudersvergadering. Aanvang 13.00, 14.00 en 15.00 uur. De toegang is vrij, aanmelden kan via de website www.vooreenmooiestad.nl/initiatieven (http://www.vooreenmooiestad.nl/initiatieven) 

 

Kijk voor het complete programma ook op facebook of www.ikhouvanhouhoorn.nl (http://www.ikhouvanhouhoorn.nl)

heeren17 heeren17