Club Festo, 0229 Dance Battle en Bluescafe in Manifesto

31-12-2019

Vrijdag 10 januari: Club Festo (tienerdisco) is de eerste tienerdisco van 2020. De leukste tienerdisco in Hoorn voor 10 t/m 14 jaar. Het thema is Gala. Er is altijd een kinderwerker aanwezig bij deze activiteit. Vooraf reserveren is niet nodig, kom gezellig langs. Tijd: 19:30-22:00 uur. Entree: € 2. Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)

Zaterdag 11 januari: 0229 Dance Battle (8e editie) 

Lokale dansers van jong tot oud, maar ook dansers uit andere steden en het buitenland battlen tegen elkaar om de titel in het Hoornse poppodium Manifesto.  Er zijn twee leeftijdscategorieën Break en Hiphop tot met 14 jaar en 15 jaar en ouder. Zes juryleden bekend uit de dansscene van tv, battles en buitenland. Twee geweldige dj’s en host zorgen voor de muziek en presentatie! De dansers weten van tevoren niet op welke muziek ze moeten dansen.

• Break Kids 1vs1 ( tot 15 jaar )

• Break Adults 1vs1

• Hiphop 1vs1

Jury Break :

– Arjuna ( CypherActive )

– Dietje ( Rhythm Souldjaz )

– Falko ( Damn Fresh Crew )

Jury Hiphop :

– Sideshow ( Bloodcircus & V-Maffia )

– Kaide ( Hoopdiggas )

– Jeremy ( The Kulture Kids )

DJ :

– Mista Sweet

Host :

– Cefas

Exhibition Battle 2vs2 Hiphop :

- Vuong & RobinJohn

- VS

- Timothy & Gun

Het jaarlijkse evenement wordt georganiseerd door poppodium Manifesto, het jongerenwerk van Stichting Netwerk en artistiek leider Chamberlin Theelen.

Wil je mee doen, of kijken hoe een dansbattle er uit ziet en inspiratie opdoen? Kom dan zaterdag 11 januari naar 0229 Dance Battle!   

• Break Kids 1vs1 ( tot 15 jaar )

• Break Adults 1vs1

• Hiphop 1vs1

Tijd: 12:30-20:00 uur. Entree: € 10 (voor groepskorting mail naar [url|mailto:0229dancebattle@netwerkhoorn.nl|0229dancebattle@netwerkhoorn.nl. Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)

Zondag 12 januari: Radio501Bluescafe

Eén keer per maand op een zondagmiddag wordt Cultuurpodium Manifesto Hoorn omgedoopt in het “Radio501 Bluescafé”.  Met genoeg zitplaatsen, een gezellige bar en beregoeie Blues muziek van hoog niveau. In dit Bluescafé, waar het radioprogramma ” Radio501 Blues On Sunday ” wordt opgenomen, kun je getuige zijn van live bluesmuziek.

Double U Bean

Een van West-Friesland’s meest aansprekende blues/rock acts is ongetwijfeld Double U Bean. Een band die aansprekende nummers covert maar ook vol trots eigen werk speelt.

De muzikale succesformule is geformeerd rondom het schrijversduo Willem Boon en Edwin Venekamp . Samen staan deze mannen al jaren op het podium. Een vierkoppige band of een die uitgebreid wordt met (gast)artiesten, die een geweldige jamsessie neer kan zetten.

De bas- en drumpartijen worden door Ton Boon en John van der Schaaf verzorgd, beiden allerminst onbekenden in de West-Friese muziekscene. Tijd: 14:30-17:30 uur. Entree: € 8,50. Verdere info  via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)

Dance Battle Dance Battle
Double U Bean Double U Bean