Autobedrijf C. van der Maat naar Van Mossel 

Zwaags autobedrijf blij met overname

HOORNGIDS | De familiebedrijven Van Mossel Automotive Groep en Autobedrijf C. van der Maat in Zwaag hebben een overeenkomst bereikt over de overdracht van de activiteiten van de vestiging in Zwaag aan Van Mossel. De medewerkers gaan verder bij de vestiging Van Mossel Citroën Hoorn waar alle klanten vanaf heden welkom zijn.
 
Ontwikkelingen autobranche
“De technologie heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt”, vertelt Erik van der Maat, bedrijfsleider van Autobedrijf C. van der Maat. “Dit zorgt ervoor dat je als autobedrijf mee moet gaan met deze ontwikkeling. Voor ons heeft dit betekend dat we een verkenningstraject zijn gestart met een mogelijke overnamepartij. Na een gedegen traject zijn wij uitgekomen bij familiebedrijf Van Mossel Automotive Groep. Zij zijn reeds aanwezig met een Peugeot vestiging in Hoorn (Zwaag) welke voor onze klanten en medewerkers ‘om de hoek’ ligt. Wij zijn ervan overtuigd dat deze keuze de toekomst veilig zal stellen voor al onze medewerkers en klanten. Wij continueren zelf ons autobedrijf als Officieel erkend reparateur in Enkhuizen.”
 
Blij met overname
Eric Berkhof voegt hieraan toe: “Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om de medewerkers te verwelkomen als nieuwe Van Mossel-collega. Daarnaast zijn we trots om de klanten te ontvangen in onze spiksplinternieuwe vestiging waar we ze graag kennis laten maken met onze alles-onder-één-dak filosofie. Volgende maand zal onze bestaande Peugeot vestiging, nu nog een paar deuren verderop, zich daarbij voegen en vindt men hier de ultieme Van Mossel beleving.”

Autobedrijf C. van der Maat Autobedrijf C. van der Maat