HoornRadio aanwezig op Westfriese sportgala

Zondag 12 januari uitzending van 14.00-17.00 uur

HOORNGIDS | Zondag 12 januari worden voor de 26e keer de Westfriese Sportverkiezingen georganiseerd. HoornRadio zal in de schouwburg aanwezig zijn om rechtstreeks verslag te doen van de gebeurtenissen. De live-uitzending begint direct na het nieuws van 14.00 uur. De aanvang van het sportspektakel in schouwburg Het Park is om 14.30 uur. De Hamlet-zaal gaat om 14.00 uur open.

De centrale presentatie van de radiouitzending is in handen van Wally Ooms. Verslaggeving en interviews: Jacob Beerepoot en Bert Putters. Techniek en muziek: Jacqueline Groen. Facilitering techniek en locatieopbouw: Peter Kaarls en Edo van Eekeres. 

Tijdens een groots sportevenement met veel entertainment worden sportman, sportvrouw, sporttalent, beste aangepast sporter, sportcoach en sportploeg van het jaar 2019 van Westfriesland uit een aantal genomineerde sporters bekendgemaakt. Kaarten zijn nog verkrijgbaar á €5.
De organisatie haalt elk jaar een prominente topsporter naar het sportgala. Dit jaar is dat voormalig topbokser Arnold Vanderlyde. Drievoudig Europees kampioen boksen en drievoudig Olympisch bronzen medaillewinnaar. Arnold Vanderlyde weet wat het is om tot de prominenten en winnaars van een sportverkiezing te behoren. In 1991 werd hij nationaal Sportman van het jaar.

HoornRadio zorgt dat u er geen minuut van hoeft te missen. 

Westfriese_Sportverkiezingen Westfriese_Sportverkiezingen