Aanstekelijk muziektheater in Wadway

10-01-2020

HOORNGIDS | Op vrijdag 31 januari wordt de speelvloer van theaterkerk Wadway vrijgemaakt voor theatergroep Piepschuim die hun voorstelling Grote Woorden gaat spelen. En het belooft de allerbeste te worden. Het combineert op een unieke wijze alle theaterdisciplines tot een ongelooflijke show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. Aanvang 20.30 uur en kaarten en meer info leest u op www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl).

Nooit eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien. Nooit eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog nooit heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. Kortom: Nooit eerder was er een voorstelling die iedereen moet zien. Punt! Maakt het eigenlijk uit of het waar is wat hier staat? Als u het bovenstaande moet geloven, kunt u grote woorden verwachten. Maar waarschijnlijk is dat niet waar. Net zoals dit zeker niet waar is.

Al eerder heeft dit zeer muzikale duo een volle zaal meegenomen in hun creatieve vondsten, die in hoog tempo voorgeschoteld worden. Maar soms krijgen ze in alle gekheid het publiek ook even stil met een ontnuchterende boodschap. Zie ook www.piepschuim.com (http://www.piepschuim.com).

PIEPSCHUIM Jawad Maakor PIEPSCHUIM Jawad Maakor
PIEPSCHUIM Jawad Maakor.2 PIEPSCHUIM Jawad Maakor.2