Wethouder Al Mobayed en raadslid Tonnaer in Radio Actueel

Zaterdag op HoornRadio 'Radio Actueel' van 10 tot 12 uur

HOORNGIDS | In het wekelijkse actualiteitenmagazine ’Radio Actueel’ op HoornRadio zijn a.s. zaterdag de wethouder Kholoud al Mobayed en raadslid Roger Tonnaer de studiogasten. 

Kholoud al Mobayed is wethouder namens ’Sociaal Hoorn’. Haar portefeuille bestaat uit sociale zaken en arbeidsmarktbeleid, armoedebestrijding en schuldhulpverlening, maatschappelijke opvang, welzijn en vrijwilligerswerk, sport. De wethouder heeft een brede portefuille, dus vragen te over.

Roger Tonnaer is fractievoorzitter van de grootste locale fractie ’Fractie Tonnaer’ in de Hoornse gemeenteraad. Onlangs heeft hij vragen gesteld over de ontwikkeling van de Hockeyvelden aan de Nieuwe Steen. Dit en ook andere onderwerpen komen aan de orde.

Johan van der Tuin is presentator van Radio Actueel. De techniek en muziekkeuze is in handen van Karin Pebesma en Edo van Eekeres. De locatie van de uitzending is in het hart van Hoorn: de Tuinkamer van het Foreestenhuis aan het Grote Oost.

HoornRadio is te ontvangen in de ether op de middengolf 828 kHz, via website www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) en app Tunein Radio. Ook mobiel op de smartphone is HoornRadio uitstekend te ontvangen: toets daarvoor www.hoornradio.nl in op uw browser (sla dit voor de volgende keer op in uw favorieten) en start de ontvangst met een tikje op de knop ’Live Radio’ en de startknop van de speler. Na de uitzending is ’Radio Actueel’ nog een week te beluisteren in HoornRadio ’Live gemist’.

Wethouder Khouloud al Mobayed en fractievoorzitter Roger Tonnaer Wethouder Khouloud al Mobayed en fractievoorzitter Roger Tonnaer