SMD nieuwe partner onafhankelijke cliëntondersteuning

Gratis ondersteuning voor mensen uit de regio

HOORNGIDS | Sinds 1 januari kunnen inwoners uit Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Stedebroec, Koggenland, Drechterland en Opmeer een beroep doen op gratis onafhankelijke cliëntondersteuning van de SMD. 

Heb je hulp of ondersteuning nodig bijvoorbeeld bij het aanvragen van een voorziening. Of vind je het prettig dat er iemand meegaat naar de gemeente of een andere instantie. Maak dan gebruik van de onafhankelijke cliëntondersteuning van de SMD.
Met vakmanschap en lef staan de medewerkers van de SMD naast u. Een snelle en passende aanpak waar uw belang voorop staat. Daar staat cliëntondersteuning van de SMD voor.

Mogelijkheden 
De medewerker van de SMD maakt voor u het verschil. Door te luisteren, te ondersteunen, realistisch te zijn over uw mogelijkheden en met u samen te werken. Dit kan zijn door het formuleren van uw hulpvraag of door u informatie te geven over uw mogelijkheden en rechten als cliënt. De SMD-medewerker geeft u inzicht en zorgt ervoor dat uw positie wordt versterkt. Inzet van de onafhankelijke cliëntondersteuning van een medewerker van de SMD is gratis.
Voor meer informatie over de onafhankelijke cliëntondersteuning kunt u de SMD bellen op telefoonnummer (0229)-308001 of stuur een mail naar info@desmd.nl (mailto:info@desmd.nl). Meer informatie over de SMD kunt u vinden op www.desmd.nl (http://www.desmd.nl) of via facebook.

SMD portret SMD portret