Johan Derksen naar Het Park

Donderdag 30 januari met nieuwe show

HOORNGIDS | We kennen hem als de knorrepot van Grolloo. Of als de voetbalspecialist die ongezouten zegt waar het op staat in televisieuitzending met de titel VI. Of als de presentator van het theaterprogramma waarin ouwe rocksterren weer hun kunsten vertoonden samen met The Clarks. Maar als echte bluesliefhebber gaat Johan Derksen nu langs de vaderlandse theaters met een nieuwe show: The Sound of the Blues & Americana.

Van Milligan, Webster tot Java en AJ Plug
In ‘The Sound of The Blues & Americana’ schurken blues en americana voortdurend tegen elkaar aan. Muziekliefhebber Johan Derksen mobiliseert de beste vocalisten en muzikanten uit beide genres. Denk aan (inter)nationale toppers als Malford Milligan, Sean Webster, Erwin Java, AJ Plug en Phil Bee. Rasartiesten die garant staan voor een avond vol weergaloze gitaarsolo’s, rauwe bluessongs en authentieke americana.
Te zien in schouwburg Het Park op 30 januari. Voor meer informatie kijk op https://www.hetpark.nl/programma/johan-derksen-presenteert (https://www.hetpark.nl/programma/johan-derksen-presenteert)

Johan Derksen Blues & Americana Johan Derksen Blues & Americana