Ook in Hoorn Nationaal Theaterweekend

Voorstellingen € 10 tijdens Theaterweekend

HOORNGIDS | Met voorstellingen van Crazy Pianos en ‘Silent Comedy’, waar de bezoeker slechts € 10 voor betaalt, een Open Huis met gratis West-Friese plaatcake van Hein Raat voor iedere bezoeker, volop gratis optredens van talenten uit de regio én een spetterende Kidsmiddag belooft het Nationaal Theaterweekend weer een feest te worden.

Met de slogan ‘Wie neem jij mee?’ wordt iedereen uitgenodigd om samen met vrienden en familie Het Park te bezoeken. Met een kaartprijs van € 10 per kaart (exclusief €4 voor drankje, garderobe en reserveringskosten) een aantrekkelijke kennismaking!

In Het Park kunnen bezoekers dit weekend vijf heel verschillende voorstellingen gaan zien. ‘Silent Comedy’ is een echte must-see voor iedereen die een avond lekker wil lachen. Met een koptelefoon op kunnen bezoekers kiezen naar welke cabaretiers ze willen luisteren. Uiteraard mét ‘Silent Disco’ als afterparty! Wie van een combinatie van acrobatiek, dans en livemuziek houdt, mag ‘Requiem for Lost Things’ van Panama Pictures zeker niet missen. De jonge zangeres Joia brengt, naast eigen liedjes, parels van onder meer Maarten van Roozendaal en Joni Mitchell ten gehore. Voor de populaire Craz­­y Pianos zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar. ­­

Kidsmiddag
Natuurlijk worden ook de kinderen niet vergeten! Rondom de voorstelling ‘Roodkapje’ wordt een gezellige kidsmiddag georganiseerd. Door de gehele foyer komt een 30 meter lange rol tekenpapier te liggen waar kinderen hun favoriete sprookje op mogen tekenen. Medewerkers van Kinderopvang Berend Botje assisteren met het knutselen en zorgen dat kinderen geschminkt kunnen worden. Daarnaast kunnen kinderen hun eigen heerlijke cupcake versieren. Na de voorstelling is er een afterparty met de cast van ‘Roodkapje’ en mogen kinderen op de foto met hun helden.

Spectaculaire show
Het jaarlijkse Open Huis wordt dit jaar om 12.00 uur geopend met een spectaculaire trekkenwandshow! Normaal worden in de trekken grote decorstukken op en neer gehesen.  Speciaal op deze open dag laat de techniek van Het Park de trekken allerlei figuren ‘dansen’. Samen met speciale licht- en geluidseffecten wordt dit een niet te missen show! Na afloop blaast het personeel van Het Park 50 jubileumkaarsjes uit op een West-Friese plaatcake van maar liefst 3 meter bij 1,5 meter, gemaakt door Hein Raat. Alle bezoekers mogen een (gratis) stukje komen halen en krijgen hier een chutney van Noord Hollands boomfruit bij, gemaakt door NH Catering & Events.

SuperBingo
De Backstage Tour tijdens het Open Huis leidt bezoekers door het theater terwijl op allerlei bijzondere plekken kleine optredens plaatsvinden. ‘Pak je Podium’ biedt een open podium in de foyer waar regionaal talent optreedt, met Lianne Bakker als spetterende uitsmijter. In een photobooth met een Greenscreen kunnen bezoekers met verschillende bekende artiesten op de foto. Het Open Huis wordt om 15.30 uur afgesloten met een SuperBingo waarbij grootste prijzen te winnen zijn, maar ook tijdens de gewone bingorondes zijn leuke (theater)prijzen te winnen. Kijk op www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl) voor meer informatie en kaarten.

Nationaal Theaterweekend Nationaal Theaterweekend