De Hoppers trekt 1e team terug

Hoornse basketbalvereniging haalt eerste team uit competitie

HOORNGIDS | Basketbalvereniging De Hoppers uit Hoorn dat haar thuiswedstrijden afwikkelt in sporthal De Vredehof heeft zich genoodzaakt gezien haar leden en de bond te verwittigen dat het eerste team niet langer inzetbaar is. Het bestuur meldde aldus: 
 
”Beste Hoppersleden, sponsoren en andere geïnteresseerden,

Helaas moeten wij melden dat het Bestuur van Stichting Basketballschool Hoppers (SBH) genoodzaakt is geworden ons Mannen Senioren 1 team terug te trekken uit de competitie (Eerste Divisie). De belangrijkste oorzaak is dat er binnen het team onvoldoende draagvlak is om het seizoen af te maken. Afgelopen donderdag zijn er persoonlijke gesprekken gevoerd tussen het bestuur en alle leden van het team. Hierna is dit zeer moeilijke besluit genomen.
Wij betreuren deze gang van zaken ten zeerste en gaan ons als SBH beraden op vervolgstappen richting de toekomst. Hierbij kunnen wij alvast aangeven dat de lijn zou worden ingezet om vernieuwingen door te voeren en meer focus te geven aan het (nog) beter ontwikkelen van onze jeugdteams en het kader bij de jeugdteams van De Hoppers. De vereniging bloeit, groeit en er worden steeds meer initiatieven ontpopt om alle leden en overig betrokkenen meer plezier te geven in het basketbal bij De Hoppers. 
Via deze weg willen wij onze vaste sponsoren en partners bedanken voor de jarenlange trouwe steun als basis van de SBH.
Mocht u zelf ideeën hebben ter aanvulling of wilt u helpen binnen De Hoppers, meldt u zich dan vooral bij het Bestuur.

Met sportieve groet,
Het Bestuur (van de SBH)”

De Hoppers De Hoppers