VVD-Hoorn in alle winkelcentra

ingevoerd op 23-2-2006

De campagne karavaan van de VVD-Hoorn doet zaterdag 25 februari alle winkelcentra in Hoorn aan. Op deze dag willen de liberalen zoveel mogelijk inwoners van de gemeente de gelegenheid bieden om vragen te stellen over de plannen van de VVD-Hoorn voor de komende vier jaar en schriftelijke informatie mee naar huis te nemen.
 
Tussen 12.00 en 16.30 uur staan lijsttrekker Henk Hansen en een aantal campagne voeders op de hoek van de Veemarkt met de inmiddels bekende blauwe VVD bakfiets. Iedereen die zaterdag de stad ingaat kan bij hen terecht voor een verkiezingsprogramma, folders en mondelinge informatie. Uiteraard worden er ook weer smaakvolle appels uitgedeeld.

De rest van het VVD team trekt langs de verschillende winkelcentra elders in de gemeente. Het globale schema hiervoor is als volgt:
13.00 uur Deen in Zwaag
13.30 uur Beurs  in Blokker
14.00 uur Betje Wolff/Aagje Deken pleinen in Kersenboogerd
14.30 uur Deen Stan Kentonhof in Kersenboogerd
15.00 uur Korenbloem in Risdam Noord
15.30 uur Huesmolen in Risdam Zuid
16.00 uur Grote Beer in Grote Waal

In alle wijken, die overigens de afgelopen maanden allemaal al een keer eerder door de VVD-Hoorn zijn bezocht, kunnen inwoners terecht voor informatie en kunnen zij ter plekke ook hun vragen stellen aan de raadsleden en kandidaten van de VVD-Hoorn. En ook zij hebben lekkere Blokkerse Elstars bij zich!

Reacties
Reactie: (francien)
26-2-2006, 16:29
Ik heb ze zien fietsen, tot over vier jaar. Dan zullen jullie je gezicht wel weer eens laten zien.

Reactie: (Daniël)
25-2-2006, 10:50
Of gaan zij voedselpakketen uitdelen aan de sukkels die vorige keer op deze partij gestemd hebben en daardoor nu veel meer geld kwijt zijn dan eigenlijk beloofd was door de VVD??

Reactie: (getver1)
25-2-2006, 10:41
Nou dat is dus een reden om thuis te blijven die walgelijke kakkers van de VVD die zich alleen in de twee weken voor de verkiezingen voor de burgers inzetten. Succes met het onbetallbaar maken van alle voorzieningen !