SOW verkoopt Sociaal Wetenschappelijk Bureau aan I&O Research

ingevoerd op 23-2-2006

De twaalf gemeenten die deel uitmaken van het Samenwerkingsorgaan Westfriesland in liquidatie hebben besloten het Sociaal Wetenschappelijk Bureau (SWB) te verkopen aan I&O Research BV  uit Enschede *). De bijbehorende overeenkomsten worden maandag 27 februari ondertekend door de heer N. Buurman van I&O Research, SOW-voorzitter burgemeester dr. G.O van Veldhuizen en de bevoegde vertegenwoordigers van alle 12 regiogemeenten. De verkoop gaat in met terugwerkende kracht per 1 januari 2006. De medewerkers van het SWB zijn per gelijke  datum verhuisd naar de vestiging van I&O Research aan de Lambert Meliszweg in Hoorn.

Het Algemeen bestuur van het SOW heeft op 19 december 2005 met de verkoop ingestemd onder voorbehoud van een positief advies van de medezeggenschapscommissie en van instemming door het Georganiseerd Overleg. Het Dagelijks bestuur kreeg daarbij de opdracht om alles in het werk te stellen om de verkoop van het SWB spoedig af te ronden.
In januari is een positief advies verkregen van de medezeggenschapscommissie SWB en op 16 februari heeft het Georganiseerd Overleg ermee ingestemd.

Ondertekening
De verkoop van het SWB gebeurt maandag 27 februari door het ondertekenen van een viertal overeenkomsten:
1. de overeenkomst tot koop en verkoop van enkele activa
2. de detacheringsovereenkomst
3. de overeenkomst van geldlening
4. de overeenkomst tot opdracht.
De overeenkomsten 1, 2 en 3 worden ondertekend door burgemeester dr. G.O. van Veldhuizen als voorzitter van het SOW en door de heer N. Buurman van I&O Research b.v. als koper.

De overeenkomst tot opdracht wordt gesigneerd door bevoegde vertegenwoordigers van alle 12 regiogemeenten en door de heer N. Buurman van I&O Research b.v.
Bij de ondertekening zijn aanwezig de leden van het Algemeen bestuur van het SOW, de medewerkers van het Sociaal Wetenschappelijk Bureau, de voormalig secretarissen van het SOW, de ambtelijke vertegenwoordigers in het Georganiseerd Overleg en een delegatie van I&O Research.

De verkoop gaat in met terugwerkende kracht per 1 januari 2006.

Reacties
Reactie: (Erik)
25-2-2006, 01:00
Samenscholingsverbod?
Moet je zaterdagnacht eens op de Rode Steen kijken... staan al die agenten gezellig theekransjes te houden..!
;-)