Tribute to Bruce Springsteen in Huis Verloren

Met groot orkest olv Pieter Baas en Ton Knol

HOORNGIDS | Bruce Springsteen. The Boss. Een muzikaal monument dat een eerbetoon absoluut verdient. En dat gaat er komen. Op 1 en 6 maart brengt Westfries muzikaal toptalent een hommage aan Bruce Springsteen. Plaats van handeling: Het Huis Verloren, Hoorn.

A Tribute to the Boss is een dwarsdoorsnede uit het omvangrijke oeuvre van Bruce Springsteen. Welke Bruce Springsteen je ook prefereert, de oer-Bruce, de hit-Bruce of zelfs de bluegrass Bruce. Graag iets recents? Aan alles is aan gedacht.

1 maart (uitverkocht) en 6 maart
Westfriesland kent nogal wat Springsteen-fans. De Springsteen-tribute op zondagmiddag 1 maart was dan ook al uitverkocht nog voor er ruchtbaarheid aan was gegeven. Omdat iedereen deze unieke tribute moet kunnen meemaken, werd snel besloten tot een tweede show op vrijdagavond 6 maart in Huis Verloren. Tickets: http://www.huisverloren.nl/event/a-tribute-to-the-boss-6-maart/ (http://www.huisverloren.nl/event/a-tribute-to-the-boss-6-maart/)

Van intieme setting tot vol op het orgel
Bruce Springsteen, a tribute to the Boss, is een initiatief van Springsteen-fans Pieter Baas, Ton Knol en Paul Luiken. Hun idee vond al snel weerklank bij een keur aan lokaal en regionaal talent. Bekende gezichten uit the Oldtime Stringband, Springtime Confusion, De Mannen van Stavast en Glock 45, maar ook met regionale podiumdieren als Marianne Ligthart, Arnold Sturm, Jan van der Smit en Johan Keeman en nog een flink stel verrassende gezichten. 
Bijzonder aan a Tribute to the Boss is de opbouw van het repertoire. Het concert zal ‘klein’ beginnen, met een minimale bezetting, om stapsgewijs uit te groeien tot een ronkend muzikaal spektakel. Het evenement gonst al enige tijd rond, de kaartverkoop gaat dan ook zeer voorspoedig. Kaartjes voor 6 maart zijn in de voorverkoop verkrijgbaar á 10 euro via https://huisverloren.devani.nl/event/Hb8X4C9Ujb7VVuDrpQqayPgBw0hk6Nldm1QkY (https://huisverloren.devani.nl/event/Hb8X4C9Ujb7VVuDrpQqayPgBw0hk6Nldm1QkY)

Tribute to the Boss - Bruce Springsteen Tribute to the Boss - Bruce Springsteen