Uitnodiging bewonersoverleg Risdam-Noord

Het overleg vindt plaats op donderdag 6 februari

HOORNGIDS | Donderdagavond 6 februari komt het bewonersoverleg van Risdam-Noord weer bijeen. Het overleg vindt plaats in Wijkcentrum de Cogge, Akkerwinde 44. Buurtbewoners Karin en André hebben in oktober in de wijk een lezing gegeven over biodiversiteit en permacultuur. Het was een goed bezochte avond waarin met name dieper werd ingegaan op het belang van een gezond bodemleven en wat daarvoor nodig is om dat te bereiken. Zij komen op het overleg om vragen te beantwoorden die na de lezing zijn gerezen, hoe de eigen tuin en omgeving te beheren om een gezond bodemleven te bereiken. 

Voorts komt Astrid Hoogewoning van 1Hoorn aan het woord om meer te vertellen over het nieuwe indiceren en wat dat betekent voor de zorgzoekenden in Hoorn.

Voorzitter Maarten Kwak heeft zich verdiept in wat te doen als cybercriminelen het op de gebruiker van het internet gemunt hebben. Waar men op moet letten en welke maatregelen men moet nemen om daar niet het slachtoffer van te worden.

Verder komt komt vast nog het tenhemelschreiende snoeibeleid van het groen in Risdam-Noord aan de orde. Daar is het laatste woord nog niet over gezegd.

Samenvattend hieronder de agenda:

1. Opening

2. Onvergetelijke ontmoetingen
korte toelichting van de voorzitter.

3. Biodiversiteit
Karin en André de Waard vertellen meer over hoe u de biodiversiteir in uw tuin kan vergroten. Vragen staat vrij!

4. Gericht indiceren, wat is dat?
Astrid Hoogewoning van 1Hoorn vertelt wat er gaat veranderen hoe te indiceren (bepalen hoeveel) als het gaat om het toegewezen krijgen van zorg en hulp in huis. Natuurlijk roept dit vragen op en die worden op prijs gesteld.

5. Cybercrime een bedreiging
Voorzitter Maarten Kwak heeft wat tips in petto en wie weet wat u daar nog aan toe te voegen heeft?

6. Wat verder ter tafel komt

7. Sluiting

Met vriendelijke groet,
Namens Bewonersoverleg Risdam-Noord,
Anton Greefkes

Voor en na groenonderhoud Voor en na groenonderhoud
Bewonersoverleg Risdam-Noord Bewonersoverleg Risdam-Noord