De Maskers 2.0 met Dutch Roy Orbison in Andijk

Jan de Hont komt met nieuwe formatie naar Sarto Andijk

HOORNGIDS | Bij de generatie van eind jaren vijftig en zestiger jaren zal het bloed sneller gaan stromen bij het horen van ‘La Comparsa’. Dit prachtige nummer dat door Jan de Hont werd uitgevoerd in de sfeer van de Britse formatie The Shadows werd wereldwijd een groot succes. 
Hoewel de jeugd van nu gaat voor popgroepen als Kensington en idolen als Bruno Mars of Justin Bieber zal menige jongere toch zeggen ”Hé, dat nummer heb ik weleens gehoord”. Dat komt omdat La Comparsa nog regelmatig op zenders als bijvoorbeeld Sky-radio of Radio 5 voorbij komt. Het nummer is oorspronkelijk een compositie voor piano van de Cubaan Ernesto Lecuona. 

Nieuwe formatie
Tijdens een recente periode, waarin diverse muzikanten op auditie kwamen, vond Jan de Hont een team waarmee hij zijn nieuwe formatie De Maskers 2.0 gaat presenteren. Stuk voor stuk mannen met het (muzikale) hart op de goede plaats. Het repertoire zal naast muziek bekend van de vroegere Maskers ook bestaan uit ander bekend repertoire uit die vroegere periode.
Ook zijn de mannen gaan samenwerken met ‘de Nederlandse Roy Orbinson’ die luistert naar de naam van Ad Swart. Alleen maar mooi repertoire derhalve. Een bezoek aan het concert dat wordt gegeven op zondag 29 maart bij Sarto in Andijk is dan ook zeer aan te bevelen. Aanvang is om 15.00 uur. Entree € 8,-.

De Maskers 2.0 met Jan de Hont De Maskers 2.0 met Jan de Hont